KUTYAKAJA VAGY FELVÁGOTT? KVÍZ

KUTYAKAJA VAGY FELVÁGOTT? KVÍZ: Sokszor csodálkoztunk a száraz és nedves kutyatápok, valamint a felvágottak csomagolásait elnézve azon, hogy kizárólag az összetevők alapján bizony nehezen tudnánk megállapítani, hogy állatnak vagy embernek szánt termékről van-e szó.

Éppen ezért arra gondoltunk, teszteljünk téged: kiválasztottunk 11 terméket, azoknak listáztuk az összetevőit (a kutyakaják esetében egy kivételével a Zooplus, az élelmiszereknél pedig a Tesco bevásárlós oldalát hívtuk segítségül),neked pedig ki kell találnod, hogy melyikről van szó. Eleve sokkoló, hogy még egy ilyen egyszerű étel is 15-20 összetevőt tartalmaz, de azzal is szomorú szembesülni, hogy sokszor a kutyák sokkal minőségibb terméket kapnak, mint mi. A kvíz kitöltése után az egyes feladványokhoz odaírtuk, milyen felvágottról vagy kutyaeledelről van szó.

Sertéshús (42%), sertésszalonna, ivóvíz, sertés bőrkepép, étkezési só,szójafehérje, fokhagyma, kukoricakeményítő, emulgeálószer (difoszfátok), sűrítő anyagok (feldolgozott Euchema moszat, guargumi), antioxidáns, füstaroma, ízfokozó, fűszerkivonatok, fűszerek, színezék, tartósítszer

Élelmiszer
Kutyakaja

Ügyes vagy! 🙂

Ez most nem jó! 🙁

Hús és állati származékok (85% csirkeszármazék), gabonafélék, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok

Kutyakaja
Élelmiszer

Ügyes vagy! 🙂

Ez most nem jó! 🙁

Kukorica, árpa, szárnyas húsliszt, rizs, zselatin hidrolizátum, szárnyaszsír, hidrolizált hús, répapép (cukortalanított), élesztő (dehidratált), dikalcium-foszfát, borsó (dehidratált), nátrium-klorid, kagyló húsliszt, kondritin-szulfát, glükozamin, kálium-klorid.

Kutyakaja
Élelmiszer

Ügyes vagy! 🙂

Ez most nem jó! 🙁

Lazac (min. 45%) - filézett, szárított), burgonya (min. 32%), napraforgóolaj, szárított tojás, répa-apríték, sörélesztő, lazacalap, lazacolaj, lenmag, ásványi anyagok, vitaminok, yukka-kivonat, vörös áfonya, nukleotidok, mannán-oligo-szacharidok (MOS), frukto-oligo-szacharidok (FOS), glükozamin, MSM, kondroitin.

Kutyakaja
Élelmiszer

Ügyes vagy! 🙂

Ez most nem jó! 🙁

Főtt sertésbőr, főtt bőrös sertés fejhús, ivóvíz, főtt sertés szív, főtt sertéshús, étkezési só, zselatin, fűszerek, dextróz, maltodextrin, fűszerkivonatok, aroma, tartósítószer.

Kutyakaja
Élelmiszer

Ügyes vagy! 🙂

Ez most nem jó! 🙁

Csirkemell (45%), tök (8%), sárgarépa (8%), borsó (8%), rizs (5%), csirkehúslé (26%).

Kutyakaja
Élelmiszer

Ügyes vagy! 🙂

Ez most nem jó! 🙁

Víz, sertésszalonna, sertésmáj (17%), sertésbőrke, sertéshús, sertéslép, burgonyakeményítő, szójarost, étkezési só, szójafehérje, sűrítőanyagok, emulgeálószer, fűszer, ízfokozó, antioxidáns, dextróz, füstaroma, fűszerkivonatok, tejszínpor, színezék, tartósítószer

Kutyakaja
Élelmiszer

Ügyes vagy! 🙂

Ez most nem jó! 🙁

66% hús és belsőségek (szív, máj, hús, tüdő, bendő, gyomor) kizárólag szárnyas és bárány, húslé, burgonya, gyermekláncfű, ásványi anyagok, szőlőmagolaj.

Kutyakaja
Élelmiszer

Ügyes vagy! 🙂

Ez most nem jó! 🙁

Sertéshús (44%), víz, sertésszalonna, szójafehérje, sertésbőrke, étkezési só, keményítők, stabilizátor, dextróz, antioxidáns, aromák, füstaroma, ízfokozó, fűszerek, színezék, sűrítő anyagok, chili fűszerpaprika, fűszerkivonat, snidling, tartósítószer

Kutyakaja
Élelmiszer

Ügyes vagy! 🙂

Ez most nem jó! 🙁

Zabpehely, sörélesztő, almatörköly, szőlőcukor, Kanne gabona, lestyán, répa, dikalcium-foszfát, kondroitin-szulfát, kagyló-koncentrátum, zselatin, lenmag, lenolaj, kalcium-karbonát, cukorrépa melasz, ördögkarom, magnézium-fumarát, búzacsíra, nátrium-klorid.

Kutyakaja
Élelmiszer

Ügyes vagy! 🙂

Ez most nem jó! 🙁

Sertéshús, sertés szalonna, marhahús, étkezési só, dextróz, fűszer, fűszerkivonatok, tartósítószer (nátrium-nitrit), antioxidáns (aszkorbinsav), színezék (kárminsav), aroma, füst

Kutyakaja
Élelmiszer

Ügyes vagy! 🙂

Ez most nem jó! 🙁

Share the quiz to show your results !

Subscribe to see your results

KVÍZ: KUTYAKAJA VAGY FELVÁGOTT?

I got %%score%% of %%total%% right

%%description%%

%%description%%

Loading...

By |2019-04-02T14:51:33+00:00április 1st, 2019|Étel kvíz|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment